عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس، ضمن انتقاد از کمبود شیرخشک در بازار که باعث سرگردانی خانواده‌ها بین داروخانه‌ها شده است بر ضرورت نظارت دقیق وزارت صمت بر فرآیند واردات مواد اولیه شیرخشک و وزارت بهداشت بر شبکه توزیع آن تاکید کرد.

وزارت صمت باید بر فرآیند واردات مواداولیه شیرخشک نظارت کند/پیش‌بینی اعتبارات ۳.۵ میلیارد دلاری در بودجه برای تامین دارو و شیرخشک

علی حدادی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، در مورد انتشار اخباری مبنی بر کمبود شیرخشک در بازار که در این رابطه به وزرای صمت و بهداشت تذکر داده است، گفت: آنچه مسلم است تضمین سلامت نوزادان و کودکان کمتر از ۲ سال در گروی تامین شیرخشک است و باید به مقدار کافی در بازار وجود داشته باشد تا خانواده‌ها برای تهیه آن بین داروخانه‌ها سرگردان نشوند.

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: متاسفانه هم‌اکنون بسیاری از خانواده‌ها برای تهیه شیرخشک فرزندان خود با مشکلات جدی مواجه هستند و تداوم این وضعیت به هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: البته در بودجه ۱۴۰۵ مبلغ ۳.۵ میلیارد دلار جهت تامین دارو و شیرخشک پیش‌بینی شده است اما لازم است وزارت صنعت، معدن و تجارت بر فرآیند واردات مواد اولیه مورد نیاز این بخش نظارت مستمر و دقیقی داشته باشد.

عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: سازمان غذا و دارو نیز موظف به نظارت و کنترل دقیق شبکه توزیع شیرخشک است ضمن اینکه مسئولان مربوطه باید از واحدهای تولیدکننده شیرخشک در کشور به طور جدی حمایت کنند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار